Bistro

In De Kromme Bistro serveren we nog steeds wat ons typeert; al het lekkers uit de zee met af en toe een stukje vlees alsook vegetarische gerechten. Bijna al onze gerechten worden op de open grill bereid.
Openingstijden zijn van donderdag t/m zondag voor lunch en diner, in juli en augustus zijn we ook op woensdag open. 
We hopen u snel te mogen ontvangen!

Groeten
Edwin, Blanche, Tom & Team De Kromme Watergang

Voorgerechten

Sashimi van zeebaars                  23
extra vierge olijfolie & chili uit de Zilte Hof

Toast met ansjovis uit Cantrabië 22
zuurdesem & extra vierge olijfolie

Coquille in de schelp                    25
kruiden, look en broodkruim

Geroosterd beenmerg                 23
brioche & tafelzuren

Steak tartaar                           19/29
à la minute met tomaten uit de Zilte Hof ook als hoofdgerecht te bestellen

Gegrilde courgette                       18
salade, tomaat en oude ‘Biervlieter’ kaas

 

Hoofdgerechten

Makreel                                          22 ingelegde groentes
Bavette                                      29,50
gegrild, au poivre

Europese kreeft                  dagprijs
geroosterd met kruiden en kreeftenbisque

Piepkuiken                                     25
dragonsaus

Bouillabaisse                                 32
rouille, kaas & toast  

Vis van de dag                     dagprijs

Bio beetball                                   22
rode biet, mosterdsaus

Sides

Gegrilde jonge slaharten, honing, mosterd & rode ui                          4

Zeewaterfriet met mayonaise      5

Zeewaterfriet met Parmezaan en truffelmayonaise                       8,50

Baba ganoush van gegrilde aubergine en sesam                    14

Tomatensalade Zilte Hof               5

Nagerechten

Vers gedraaid vanille ijs         10,50
kies uw topping
            chocoladesaus
            anglaise
            koffieroom
            vers fruit

Coupe colonel                               11

Assortiment kaas                    17,50

Specialiteiten

Langoustines                           43/64
van de bbq met langoustinesaus
ook als hoofdgerecht te bestellen

Tarbot van de grill (2p) 11,50 per 100gr
tussen de 1 en 2 kg      

Rubia Gallega cote à los (2p)      115