Menu

Reclycling & Zeewier 

Diverse soorten zeewier uit het seizoen
Roodhoorentjeswier, codium, eikenwier, Japans bessenwier, wakamé…

Fruits de Zélande

Diverse schelpjes uit de oosterschelde
Kokkels, oesters, scheermessen, mosselen, palourdes, strandgapers…

Vis en eieren

Royal Belgium steur
Buik als spek, rug gerookt, BBQ B kwaliteit & Osciètra

Scharrelkip & kokkels

Scharrelkip van de boerderij
Peekluts, rookwortel, kippenkontjes & kokkels

Uit Zeeuwse wateren

Bijvangst van de lokale vissers
Poon, schar, rog, wijting, pieterman, schardijn, paling…

BBQ Langoustine

Als alternatief buiten het seizoen van de Oosterscheldekreeft
Beenmerg, chermoula & onze eigen Spicy Rum

Dry Aged Tarbot

Van de Seafarm uit Kamperland
Tomasu soja, bonen, saus, most…

Veluws wild

naargelang seizoen, van de zelfslachtende slager Ter Weele
Meibok,, hertkalf, smaldier,
zomer ree…

Laaglandse boerenkaas

geselecteerd uit Nederlandse en Belgische boerenkazen geserveerd met onze eigen vermout en honing uit de ‘Zilte hof’

The Stones

zowel vader als zoon enorme fan
groene thee, wakamé, pinda, zoute karamel & chocolade

Piraterij

diverse skull’s en zoetigheden met wereldse specerijen
arretjescake, boterkoek, boluscake, Jan Hagel…