Menu
Reclycling & Zeewier
Diverse soorten zeewier uit het seizoen
Roodhoorentjeswier, codium, eikenwier, Japans bessenwier, wakamé…
Fruits de Zélande
Diverse schelpjes uit de oosterschelde
Kokkels, oesters, scheermessen, mosselen, palourdes, strandgapers…
Vis en eieren
Royal Belgium steur
Buik als spek, rug gerookt, BBQ B kwaliteit & Osciètra
Scharrelkip & kokkels
Scharrelkip van de boerderij
Peekluts, rookwortel, kippenkontjes & kokkels
Uit Zeeuwse wateren
Bijvangst van de lokale vissers
Poon, schar, rog, wijting, pieterman, schardijn, paling…
BBQ Langoustine
Als alternatief buiten het seizoen van de Oosterscheldekreeft
Beenmerg, chermoula & onze eigen Spicy Rum
Dry Aged Tarbot
Van de Seafarm uit Kamperland
Tomasu soja, bonen, saus, most…
Veluws wild
naargelang seizoen, van de zelfslachtende slager Ter Weele
Meibok,, hertkalf, smaldier,
zomer ree…
Laaglandse boerenkaas
geselecteerd uit Nederlandse en Belgische boerenkazen geserveerd met onze eigen vermout en honing uit de ‘Zilte hof’
The Stones
zowel vader als zoon enorme fan
groene thee, wakamé, pinda, zoute karamel & chocolade
Piraterij
diverse skull’s en zoetigheden met wereldse specerijen
arretjescake, boterkoek, boluscake, Jan Hagel…